Het programma is bekend en de kaartverkoop is gestart!

Dames en heren, het is zover! Het filmprogramma van Zienemaan & Sterren 2018 is bekend. Padaboem! Drie flitsende films, voor elk wat wils! Onbewust bekwaam als we soms zijn, is het space-thema in verschillende hoedanigheden te herkennen in elke film.

Vrijdag openen we met de spectaculaire Russische film Salyut-7. Een bombastische ruimtevaartthriller over de waargebeurde missie naar ruimtestation Salyut-7. Gravity meets Apollo 13, maar dan met een flinke schep Russische humor en melancholie. Zelfs als je geen grote liefhebber van ruimtefilms bent, is deze parel zeker de moeite waard. Al is het maar vanwege de prachtige beelden en buitengewoon goede special effects.

Zaterdag is het tijd om de heupen los te gooien met Monterey Pop – “The greatest pre-Woodstock rock music festival”. Monterey Pop uit 1967 geldt als de absolute oermoeder der festivals. Laat je met deze festival compilatie meeslepen door Janis Joplin, Otis Redding, Jimi Hendrix en nog veel meer grootheden uit die tijd! De film is gelijk na het festival geproduceerd en kwam uit in ‘68, maar is net opnieuw uitgebracht in superieure beeld- en geluidskwaliteit. En we hebben hem speciaal voor Zienemaan & Sterren geïmporteerd uit New York.

De zondag sluiten we af met How to Talk to Girls at Parties. Een extravagant liefdesverhaal gesitueerd in de gevaarlijkste plek van het universum: de Londense wijk Croydon. Met glansrollen voor Elle Fanning en Nicole Kidman als punkdiva. “Punk-boy meets alien-girl story”.

Voor uitgebreide informatie over de films verwijzen we je naar het programma. Wil je alvast je ticket veilig stellen? Dat kan! Online tickets kun je bestellen op deze website. Go get ‘m tigers!

2018-08-09T14:43:10+00:00