filmarchief


Het filmprogramma van Zienemaan 2012

Start: 21:00
Entree: Gratis

Een adembenemende thriller die zich afspeelt binnen de muren van een appartementencomplex in Barcelona. Ceasar lijkt aardig en betrouwbaar, maar stiekem zoekt hij mogelijkheden om de levens van anderen te bederven.


Sleep Tight

 

Start: 21:00
Entree: Gratis

Hilarische komedie die je met een andere blik laat kijken naar volksport nummer 1 in Noorwegen. Scandinavische kitch en running-gags vormen het decor van de anti-held die zich als leider van een Curling-team opnieuw uitvindt.

 

 

 

Start: 21:00
Entree: Gratis

Een melancholisch sprookje met wrede ondertoon over een bijzondere vriendschap. In rustig tempo en begeleid door een prachtige soundtrack vertelt de film over drie jongens op avontuur in de weelderige omgeving van de Ardennen.

 

 

 

 

Het filmprogramma van Zienemaan 2011

 

 

 

SUPER

James Gunn, VS 2010


Start: 21:00
Entree:
Gratis
Hilarische superhelden actiefilm met grimmig randje en sterrencast. Deze brutale combinatie van humor en geweld is een culthit in spé. Mis deze eenmalige vertoning niet! Lees meer.

 

 

 

 


FOUR LIONS

Christopher Morris, UK 2010


Start:
21:00
Entree: Gratis
Zelfmoordterrorisme is geen grappig thema, maar Four Lions bewijst het tegendeel. Een verbluffende komedie over een  gedurfd onderwerp. Lees meer.

 

 

 

 

MARY AND MAX

Adam Elliot, Australië 2009


Start: 21:00
Entree: Gratis
Hartverwarmende animatiefilm met melancholische ondertoon over een bijzondere vriendschap. Publieksfavoriet op veel festivals. Lees meer.