Das handig! Check hier de praktische informatie.

Als de zon onder gaat, komen de sterren op en gaat Zienemaan & Sterren aan! Ben je erbij? Tof!

Naast prachtige films op een verdraaid fotogenieke locatie, vind je op het terrein ook de betere foodtrucks. Er zijn ook prijzen te winnen. Jawel! De details blijven nog even geheim maar oefen alvast je hand-oog-coördinatie en laat de hersens maar kraken met wat rekensommen… Nagenieten doen we bij het kampvuur met muziek, biertjes en marshmallows!

Om te zorgen dat jouw weekend niet meer stuk kan, hebben we nog even de veelgestelde vragen plus goedbedoelde adviezen voor je op een rijtje gezet. Enneh… vergeet zaterdag je dansschoenen niet!

 

Open vanaf 18:30 uur
Voorafgaand aan de films zijn de foodtrucks en de bar open voor heerlijke snacks en drankjes. Iedereen is welkom vanaf 18:30 uur. Om 20:30 start het hoofdprogramma.

Eigen consumpties
Zienemaan & Sterren staat voor goed eten/drinken en eerlijke prijzen. Laat eigen consumpties thuis, sponsor de openluchtbioscoop en haal je drankjes bij onze zelfgebouwde bar. Eigen consumpties niet toegestaan.

Bereikbaarheid
Er is één toegangsweg naar het Suikerunieterrein: Energieweg 10 Groningen. Parkeer je fiets of auto (gratis) in die buurt en loop via de brug over het water naar de Suikerunie.

Routebeschrijving voor auto’s
Ga naar RING WEST (Laan 1940-1945). Vanaf de ringweg neem je de afslag Hoendiep. Bij de zuidelijke rotonde kun je rechtsaf het suikerunie terrein oprijden.

Coördinaten: 53°12’39.4″N 6°32’37.0″E

Kledingadvies
Niks zo onvoorspelbaar als het Nederlandse weer, dus wees ook voorbereid op regen en wind. Bovendien is het terrein vrij ruig, dus kom niet op naaldhakken en zorg voor stevig schoeisel.

Slecht weer scenario
Met het kopen van je Zienemaan-kaartje deel je mee in het risico op slecht weer. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Neem een poncho of regenjas mee voor het geval dat. De film gaat in principe altijd door. Alleen bij gevaarlijke situaties (harde wind of onweer) wordt de film gestopt.

Laatkomers
Kom op tijd! De kassa is van 18:30 tot 20:30 uur open.

Pinnen, ja graag!
Zowel bij de entreekassa als bij de bar kan je pinnen.

Stoelen
Eigen stoel mee mag, maar we hebben genoeg zitzakken en stoelen voor iedereen, dus hoeft niet.

Geen ticket? Geen paniek!
Elke avond zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de deur op het festivalterrein. De kassa is open tussen 18.30 – 20.30 uur.

Gezellig
Na de film is er goeie muziek en zorgen we voor een cosy kampvuur mét gratis marshmallows. Yummmm!

2018-09-07T15:20:14+02:00