Zienemaan & Sterren stopt

Zienemaan & Sterren, de enige echte openluchtbioscoop van Groningen, heeft acht prachtige edities beleefd in de periode 2011 – 2018. Verspreid over diverse locaties in de stad Groningen hebben wij bijna dertig memorabele filmavonden in een sfeervolle openlucht setting georganiseerd waar in totaal duizenden bezoekers bij aanwezig waren. Hoe schitterend de openluchtbioscoop ook stond te shinen en hoe vet de films op het doek ook waren, het is geen geheim dat de totstandkoming van Zienemaan & Sterren ieder jaar veel vraagt van de organisatie. Omdat de investering in tijd, energie en beschikbaar budget te groot is geworden voor onze relatief kleine organisatie is besloten om het bij deze acht mooie jaargangen te laten.  


Maar niet getreurd, ons enthousiasme om het filmklimaat in Groningen te verbeteren met bijzondere filmevenementen is er echter niet minder op geworden! Wij gaan onze pijlen richten op de nieuwe bioscoop CINEMA KINSKI en de secret cinema KINO KLANDESTINO. Cinema Kinski start aanstaande maandag met het eerste themaprogramma ‘Psychedelic Cinema’ op 25, 26, 27 maart. Meer info daarover op de website van het Grand Theatre en in het facebook event. En de achtste editie van Kino Klandestino staat gepland op 12 mei. Blijf op de hoogte via kinoklandestino.nl of in het facebook event.

 

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Zienemaan & Sterren hartelijk bedanken. Alle crew, vrijwilligers, financiers die erbij waren tijdens de eerste edities op het Ebbingekwartier, op de Grote Markt of bij de laatste edities op het Suikerunieterrein: heel erg bedankt voor al jullie inzet, financiële steun, creativiteit en enthousiasme. Het waren onvergetelijke avonden met prachtige filmvertoningen in een bijzondere setting!

2019-03-21T09:07:43+01:00