Loading...
Programma 2018-08-22T10:22:04+02:00

Hoofdfilms

Baanbrekende cinema in een onvergetelijke openluchtsetting, dát is Zienemaan & Sterren. Kom naar de grootste openluchtbioscoop van Noord-Nederland om te genieten van een uniek filmprogramma en een fijne festivalsfeer onder de Groningse sterrenhemel.

Zienemini kinderfilms

Op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 vertoont Kinderbioscoop Zienemini leuke films voor de kleinste filmliefhebbers en hun ouders. De Wolkenfabriek wordt omgetoverd tot mini-bioscoop met kussens, stoelen en kleedjes om op te zitten.

Extra

Zienemaan & Sterren is een compleet festival en biedt meer dan alleen films. Er is een leuke horecahoek op het terrein met uitgebreide bar en diverse foodtrucks, kampuur na de film, fijne muziek en meer!

Archief

Sinds de eerste editie in 2011 op de grasweide van het Ebbingekwartier, creëert Zienemaan & Sterren jaarlijks een uniek festival onder de Groningse sterrenhemel voor iedereen die houdt van baanbrekende films in een bijzondere setting. Of het nou gaat om een 3-daagse filmfestival, een reeks openluchtfilms op het dak van het VVV-kantoor of om gratis toegankelijke legendarische concertregistraties: Zienemaan & Sterren staat garant voor een unieke filmervaring. Sinds 2015 is de driedaagse openluchtbioscoop gesitueerd op het voormalige Suikerunieterrein. Inmiddels is Zienemaan & Sterren uitgegroeid tot de grootste openluchtbioscoop van Noord Nederland.